IMG20231102164319 scaled

Mint szervező, elsődlegesen 1:10 méretű crawlerekkel versenyzek, szinte minden kategóriában indultam már (micro, mini, street, ultimate – ami inkább C1, Performance Scale, C2, Sportsman). Az autóimat minden esetben úgy építem meg, hogy a lehető legtöbb szabályzatnak megfeleljen, minimális átalakítással.

Ezt a tudást, teljesítmény orientáltságot szeretném átadni nektek a kis méretű gépeknél is, kis útmutatást adva a megfelelő geometria beállításokkal. Sajnos attól, hogy megveszel tucatnyi utángyártott cuccot és beépíted az autódba, még nem lesz „comp ready”.

Tudtad?

Tippeket is kérhetsz tőlünk, hogyan építs megfelelő pályát, és hogyan készítsd elő saját autódat versenyre.

Saját

Pályán

Szaküzletünk mellett található csarnokban eddig is volt már szőnyeges rc pálya, illetve beltéri triál pálya is. Most szeretnénk a tücsökpöcs kategóriában is elhozni a verseny fílinget.

IMG20231102164533 scaled
1200x628 s23 r02 podium 230604

Van hova fejlődni

Idő hiányában én se értem el sikereket az elején, utána úgy döntöttem, ha töri, ha szakad, jobb leszek. Elkezdtem zárás után gyakorolni, saját verseny futamokat csinálni, hetente több alkalommal is. Meg is hozta az eredményt. Ezt szeretném nektek is nyújtani, az RC-Klub Modellbolt nyitvatartási idejében bármikor el lehet jönni majd gyakorolni a pályákon, igény szerint pályát is tűzök nektek.

Ha lesz igény a verseny sorozatra, további modulokkal bővítjük a már most is elég nehéz pályát.

Nevezz Te is a futamokra!

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen és időre kezdhessünk/végezhessünk, nevezésed csak online formában tudjuk elfogadni, helyszínen nincs lehetőség rá.

Iratkozz fel

Hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy értesülhess a futamokról, szabályzat vagy időpont változásokról.

Copyright © 2023 MicroCrawler. Készítette IT•DROID Bt. Minden jog fenntartva.